Nyomtatás

Munkatársak, önkéntesek, szakértők

Egyesületünk vezetése, tisztségviselői és önkéntesei által részesei vagyunk egy olyan szakmai közösségnek, melyben a szinergia-hatás következményeként megsokszorozhatjuk a tudásunkat, átadhatjuk a már felhalmozott jó gyakorlatainkat, és nem utolsó sorban folyamatosan bővíthetjük a kapcsolati rendszerünket is.

Szervezetünk kulcsszakértői között a következő szakértelemmel rendelkező egyesületi tagokat és önkénteseket tudhatjuk:

−     Közoktatási szakértőnk, pedagógus tanácsadóink több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek a közoktatás-fejlesztés, minőségmenedzsment, a tehetséggondozás és a hátrányos helyzetű fiatalok felzárkóztatása terén.

−     Pszichológus, klinikai szakpszichológus szakértőink több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek a személyiségfejlesztés, az önismereti, a probléma-megoldási, a konfliktuskezelési, a családtervezési, a kommunikáció-fejlesztési, a kapcsolati kultúra, a mediáció, az életciklusokhoz kötődő válságok kezelése, az életvezetési kompetenciák fejlesztése, valamint az életmódbeli és életviteli tanácsadások terén.

−     Pedagógus szakértőnk, aki több éves gyakorlattal rendelkezik a segítő-, fejlesztő szolgáltatások nyújtása terén, különös tekintettel a mentori szolgáltatásokra.

−     Okleveles közgazdász szakértőink több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a munkaerő-piaci, foglalkoztatási információ-, és szolgáltatásnyújtás, valamint a vállalkozási tanácsadások nyújtása terén.

−     Munkavállalási és pályaválasztási tanácsadó, illetve személyügyi szakigazgatás szervező szakértőink, akik közel 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a humánerőforrás menedzselés, valamint a szociális és munkaerő-piaci (foglalkoztatási, képzési, szociális) információ-, és szolgáltatásnyújtás terén – egyéni tanácsadási és csoportvezetési, tréneri gyakorlattal.